Retningslinjer og prosedyrer

Vår ambisjon er å gjøre hvert enkelt besøk til en trygg, avstressende og behagelig opplevelse for hunden din og deg. For at vi skal kunne drive en trygg hundesalong er det viktig at du forholder deg til våre retningslinjer og kjenner til våre prosedyrer.

Dersom du velger å benytte deg av våre tjenester, vil det si at du godtar våre retningslinjer og prosedyrer.

 

Sikkerhet til enhver tid
Vi er opptatt av å drive sikker praksis til enhver tid. Av den grunn tillater vi ikke at hundeeiere oppholder seg i salongen, med mindre det foreligger særskilte årsaker som er avklart og avtalt på forhånd. Dette fordi hundene ofte befinner seg i nærheten av skarpe gjenstander, på stellebord eller i badekar og derfor følger vi strenge rutiner for å unngå uhell.

 
Særskilte behov
Vi har lang og god erfaring med alle typer hunder – vi behandler valper, eldre og hunder med helseutfordringer.

Det skal informeres om spesielle medisinske-, fysiske- og emosjonelle forhold, allergier, følsomhet eller annet vi bør vite om og ta hensyn til under behandlingen. Vi utfører ikke behandling som vil kunne være stressende eller smertefull.

Tilpasset behandling
Vi tilpasser alltid behandlingen etter behov, og tar forbehold om at behandlingstid kan variere fra en til fire timer, selv om annet er oppgitt i behandlingen. Dersom hunden din F.eks besøker salongen for første gang, er det ofte nødvendig å gjøre hunden kjent- og trygg på oss og behandling.


Generelt under besøket

 • Før behandling
  • Sørg for at hunden din får gjøre sitt fornødne før den blir overlevert til behandling. Gi beskjed dersom du har tispe som har løpetid.

  • Ved ankomst ber vi deg bruke venterommet til vi er klare til å ta imot hunden din.

  • Ha alltid hunden i bånd ved overlevering.

 • Under behandling
  • Vi behandler ikke hunder som biter. Dersom hunden din biter eller på andre måter viser seg aggressiv, avbrytes behandlingen og du vil bli bedt om å hente hunden din. Eier vil bli holdt ansvarlig for skader som følge av manglende informasjon om dette

  • Dersom det oppdages forhold som gjør at behandlingen kan oppleves smertefull, stressende eller av andre årsaker ikke kan gjennomføres, er vi berettiget til å tilpasse eller avbryte behandlingen.

 • Etter behandling
  • Du vil bli varslet ca. 20 minutter før hunden din er klar til å hentes.

  • Ved ankomst ber vi om at du benytter deg av venterommet, til hunden er klar for overlevering.

 

Pristillegg
Vi tar forbehold om at pristillegg kan forekomme dersom spesielle behov ikke er opplyst om i bookingen eller ved andre avvik i bookinginformasjonen.

Kansellering/Ikke møtt til behandling
Dersom du må kansellere- eller endre avtalen din, må dette skje 24 timer før avtalen, ellers vil du bli fakturert for behandlingen i sin helhet. Avbestilling eller endring av time kan du gjøre ved å ringe oss på 90609131, eller dersom du har booket online kan du avbestille direkte i appen.


Vaksiner og uhell
Vi forventer at hunden din har fått alle vaksiner som er lovpålagt i Norge

Dersom hunden din er syk, blir skadet og trenger veterinær, gir du herved Duke & Duchess tillatelse til å handle på dine vegne, og samtykker å betale for påløpte utgifter.

Det er alltid en sjelden mulighet for at ulykker kan oppstå. Sakser og barberblader er skarpe og selv om vi bruker ekstrem forsiktighet i alle situasjoner kan små skader skje. Vi vil naturligvis gjøre alt vi kan for å behandle skaden og varsle om dette.

Vi foretar en inspeksjon av hunden din ved ankomst og vil informere om eventuelle skader

Tilfredshet og tilbakemelding
Vi verdsetter din tilbakemelding. Ikke nøl med å fortelle oss om noe ikke stemmer eller lever opp til de forventninger du hadde. Vi er stolte av arbeidet vårt og ønsker alltid å gjøre vårt ytterste for at kundene våre skal bli fornøyde

Bilder
Vi får besøk av mange forskjellige hunder og raser i salongen vår og vi tar ofte bilder for å dokumentere arbeidet vårt. Fordi vi er veldig stolte av den jobben vi gjør og ønsker å kunne vise til de forskjellige behandlingene og rasespesifikke klippene vi tilbyr hos oss. Bildene kan med det bli brukt i sosiale medier og til salgsrettet materiale.

Informer oss dersom du ikke ønsker at vi tar bilder av hunden din.
 

Takk for at du velger Duke & Duchess Hundesalong og Spa.