Sommeren er høysesong for lopper, lus og flått!

Sommeren er høysesong for lopper, lus og flått!

Hvis du har en firbent venn i huset, har du kanskje allerede lært at plagsomme kryp som lopper, lus og flått er i ferd med å spre seg om sommeren.
Noen forsvinner av seg selv, og andre kan være krevende å bli kvitt. Disse er ofte enkle å finne.

Usikker på hva du skal se etter? Hunden din kan vise kløe og rastløshet, som ofte er et tegn på plagsomme inntrengere på huden og pelen.

Heldigvis er det hjemmebaserte behandlinger som er enkle, effektive og forebyggende.

Vi elsker denne sjampoen fra Bio Groom, som blant annet inneholder Pyretriner for effektiv bekjempelse av lopper, lus og flått! Kokosnøttolje, sammen med protein og lanolin bidrar med rensende, fuktighetsgivende og pleiende egenskaper for både hundens hud og pels. 

Dersom du har et loppebefengt krisetilfelle, så anbefaler vi denne insektssprayen fra Bio Groom som er det aller mest effektive produktet på markedet. Insektssprayen inneholder den aktive, skadedyrbekjempende ingrediensen Permetrin(0,50%). Resistente egenskaper beskytter hunden mot mygg og knott. Repel-35 sprayen dreper lus og luseegg, flått og lopper (voksne og larver). Beskyttelsen varer i 35 dager, noe so vil være en enorm avlastning og sørge for en frisk, lykkelig og leken hund!

 

Ved siden av dette så anbefaler vi at alt av seler, halsbånd, seng og pledd får en 60 graders vask eller legges et par døgn i fryser. 

Regresar al blog