Sommeren er høysesong for lopper, lus og flått!

Sommeren er høysesong for lopper, lus og flått!

Dersom du har en firbent venn hjemme, har du garantert fått med deg at sommeren er høysesongen for plagsomme småkryp som lopper, lus og flått!
Disse er ofte ikke vanskelige å oppdage, noen forsvinner av seg selv og andre kan være krevende å bli kvitt.

Er du usikker på hva du skal se etter? Dersom hunden din viser tegn til kløe, gjerne ofte, sammen med rastløshet, så kan det være tegn på at det finnes noen plagsomme inntrengere i pels og/eller på huden.

Det heldigvis finnes enkel, effektiv og forebyggende hjemmebehandling!

Vi elsker denne sjampoen fra Bio Groom, som blant annet inneholder Pyretriner for effektiv bekjempelse av lopper, lus og flått! Kokosnøttolje, sammen med protein og lanolin bidrar med rensende, fuktighetsgivende og pleiende egenskaper for både hundens hud og pels. 

Dersom du har et loppebefengt krisetilfelle, så anbefaler vi denne insektssprayen fra Bio Groom som er det aller mest effektive produktet på markedet. Insektssprayen inneholder den aktive, skadedyrbekjempende ingrediensen Permetrin(0,50%). Resistente egenskaper beskytter hunden mot mygg og knott. Repel-35 sprayen dreper lus og luseegg, flått og lopper (voksne og larver). Beskyttelsen varer i 35 dager, noe so vil være en enorm avlastning og sørge for en frisk, lykkelig og leken hund!

 

Ved siden av dette så anbefaler vi at alt av seler, halsbånd, seng og pledd får en 60graders vask eller legges et par døgn i fryser. 

Zurück zum Blog